TAALUITWISSELING VOOR MODERNE SCHOLEN

Sammtalk is een platform waar taaldocenten in contact worden gebracht met collegae in Europa. Het platform biedt een curriculum aan om met studenten in heel Europa de taalvaardigheid te verbeteren en om bewuster te worden van de cultuur van een ander land.

DOEL

SammTalk wordt gemaakt door leerkrachten, voor leerkrachten, met als doel het taalonderwijs op scholen te verbeteren. De drie centrale doelen van het SammTalk-curriculum zijn communicatie, motivatie en openheid. Het proces en de activiteiten van SammTalk zijn gebouwd rond deze doelen.

INHOUD

Het SammTalk-curriculum is ontworpen om goed overeen te komen met de meeste moderne talenboeken. Activiteiten zijn open einde, waardoor studenten van alle niveaus kunnen deelnemen. Onderwerpen zijn onder meer familie, eten, stad, school, hobby's, sport, muziek, televisie, film, voorkeuren en reizen.

MIDDELEN

SammTalk biedt:

  • Partner klassen (zoals beschikbaar) met studenten van ongeveer dezelfde leeftijd en niveau

  • Toegang tot een beveiligd digitaal platform beheerd door SammTalk

  • Taken en activiteiten

  • 24/7 ondersteuning voor docenten en studenten

Leraren moeten:

  • Heb 10 - 20 minuten per week om SammTalk-activiteiten in hun lessen te integreren

VERWACHTINGEN

Leraren moeten hun studenten voorbereiden en verwachtingen creëren door uit te leggen over de waarde van een digitale uitwisseling, de tijd nemen om activiteiten voor en na te bespreken en ervoor te zorgen dat de meeste studenten op de meeste activiteiten reageren. Partnerleraren moeten gedurende het hele project met elkaar communiceren om enkele in-class activiteiten te coördineren en problemen te communiceren.

Studenten moeten open staan ​​voor het oefenen van hun doeltaal door het maken en delen van video's en teksten, evenals het voorbereiden van en deelnemen aan een aantal video-chatsessies.

Klik op de volgende link om een account aan te maken bij sammtalk

©2019 by Limburg